Meelte arendamine ja eesti keele tundmine aitab inimestel paremini mõista ja tajuda ümbritsevat

17. märtsil Narva Kolledžis ja 24. märtsil Tallinna Laululava ruumides on avatud MTÜ Ökokrati Keskkonnatelgi töötad, mille külastajatel on võimalik osaleda erinevates töötubades oma meeli arendavates ja eesti keelest  teadmisi täiendades läbi filateelia.

„Meelte arendamine eesti keele teadmiste täiendamine aitab inimestel paremini mõista ja tajuda ümbritsevat, mis on aluseks selle  mõistmisele ja hoolimisele. Inimeste austus looduse vastu on eelduseks meie riigi säilimisele“, ütles loodusesõber kakskeelne Samuel Golomb .

Keskkonnatelgi töötoad avatakse eestikeele päeval esimest korda. Keskkonnatelgi õpitubadesse on oodatud nii väiksed kui suured külastajad. Töötubades saab  näha Eesti ajalugu läbi filateelia, milles teemaks "Eesti kirjanikud markidel" ja "Eesti heliloojate teosed markidel“ ja panna proovile  looduse tundmise oskust kasutades selleks meeli.

Keskkonnatelk on avatud mõlemal päeval kell 10-15. Töötubasid rahastab Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed (MISA).

Keskkonnatelk tegutseb alates 2003. aastast. Selle algataja ja läbiviija MTÜ Ökokratt kuulub Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustikku, omab Vabatahtliku sõbra märki ja viib läbi erinevaid õppeprogramme Puhta vee teemapargis mis on liitunud ligipääsetavuse hea tahte märgiga „SIIA SAAB“.

Lisainfo:
 
Priit Adler
MTÜ Ökokratt/NGO Ökokratt
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
+372 5132149
SKYPE: priadler
FB: https://www.facebook.com/metsamoisa
www.okokratt.ee 
www.keskkonnatelk.ee 
www.metsamoisa.ee